14.7 C
Lloret de Mar

La costa de Lloret, avui al programa “Gent de Mar” d’Esport3

Hi apareixen Narcís Fors, l’entitat Xino Xano i el club esportiu Lloret Aigües Obertes.

-

El litoral de Lloret de Mar explicat a través de diferents lloretencs i lloretenques és avui el protagonista de la sèrie “Gent de Mar” d’Esport3, que es va estrenar el passat 4 de juliol i consta de cinc episodis d’una durada de 30 minuts cadascun. El capítol s’emetrà a les 22:25h.

Aquesta sèrie compta amb el suport de Lloret Turisme. Segons la seva gerent, Elizabeth Keegan, “tenim un litoral privilegiat i una oferta de turisme actiu ja sigui a través del caiac, l’snorkel, el paddel surf o les Rutes de Mar que propicia la seva descoberta i aquest programa és una oportunitat excel·lent per donar a conèixer aquesta proposta de valor de la destinació”.

Sortida amb Kayak Adventure
Sortida amb Kayak Adventure

Lloret de Mar és la protagonista d’aquest cinquè capítol on en Rai Puig es trobarà amb en Narcís Fors, apassionat del caiac de mar que a més d’instructor i propietari de l’empresa Kayak Adventure és constructor de caiacs de fusta, una disciplina que va aprendre d’un mestre canadenc a Lund, un poble a 100 kilòmetres de Vancouver.

Tirada a l’Art, amb el Xino-Xano.

A més d’en Narcís Fors en Rai també s’endinsarà en la vinculació històrica de Lloret de Mar amb el mar a través de la Tirada a l’Art, una antiga tècnica de pesca d’arrossegament que es celebra, en format popular, cada primer diumenge de desembre i cada primer diumenge de febrer organitzada per l’entitat Xino-Xano.

La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l'any a Lloret.
La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l’any a Lloret.

Per últim, també conversarà amb el club de natació Lloret Aigües Obertes que donarà a conèixer les Rutes de Mar de Lloret, una xarxa pública de senders marins que transcorren paral·lels als camins de ronda del nostre litoral, estan senyalitzats i abalisats per a la pràctica de la natació en aigües obertes de manera segura.

Evarist March
Evarist March

Per últim, l’Evarist March, biòleg especialista en botánica i guia naturalista explicarà a en Rai d’on prové el nom de “Lloret” i ens ensenyarà els diferents tipus d’algues que existeixen a la nostra zona.

‘Seize Printemps’, la proposta del Cineclub Adler per aquest dijous

Es tracta d'una pel·lícula francesa dirigida per Suzanne Lindon, que arriba al cineclub lloretenc a través de la Filmoxarxa. La sessió, avui a les 20.30 hores, al Teatre.

Lau Gibert, nominada a artista més viral als Premis Can40

Els guardons de Los40 Principals es decideixen amb votació popular a través de la pàgina web dels premis.

Júdit Sánchez presenta els seus contes infantils amb la psicòloga Mònica Cunill

L'acte es farà avui dijous, a les 18.30 hores, a l'altell de Can Gallissà.
- Publicitat -