6.9 C
Lloret de Mar
Els voluntaris, parlant amb joves

La Creu Roja consciencia els joves de Lloret de la importància de l’ús de la mascareta

La campanya "Evita ser #COVIDSpoiler” arriba aquest dimarts a la vila, amb joves voluntaris.

Els voluntaris, parlant amb joves

Darreres Notícies

La Creu Roja conscienciarà aquesta setmana als joves de Lloret de Mar sobre la importància de l’ús de la mascareta. Es tracta d’una campanya que es du a terme arreu del territori, que té com a lema “Evita ser #COVIDSpoiler”.

A partir d’aquest dimarts, 12 informadors -joves voluntaris lloretencs- seran pels carrers de la vila recordant les recomanacions i les mesures més efectives per evitar la propagació del coronavirus. Ho faran entre la població jove, arran del creixement dels contagis en les últimes setmanes a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol.

Norma Rivas, coordinadora de Creu Roja a Lloret, Blanes i Tossa, assenyala que “volem incidir en els joves, sobretot quan fan reunions al carrer i relaxen les mesures de prevenció”.

Especialment, es parlarà de la importància de seguir les mesures de seguretat en reunions amb amics i familiars i altres actes. Els punts més destacats en què incidiran els informadors seran els de dur la mascareta posada, tapant el nas i la boca, netejar-se les mans de manera habitual i mantenir la distància física en les trobades amb altres persones.

La campanya de la Creu Roja -que prové d’un encàrrec fet per la Generalitat- ja ha passat per diversos municipis de Catalunya. Aquesta setmana, Lloret de Mar en serà una de les seus.

spot_img

El + Vist