20.1 C
Lloret de Mar
Una jove participant a la campanya

La Creu Roja sensibilitza 1.800 joves i reparteix 2.500 mascaretes

Són les xifres a Lloret de la campanya 'Evita ser #COVIDSpoiler', que s'allargarà fins al 15 de setembre.

Una jove participant a la campanya

Darreres Notícies

1.800 joves sensibilitzats sobre l’ús correcte de la mascareta i més de 2.500 mascaretes entregades. Aquestes són les bones xifres a Lloret de Mar de la campanya Evita ser #COVIDSpoiler de la Creu Roja, que encara durarà uns dies més al municipi.

L’objectiu és conscienciar els joves de la importància de l’ús de la mascareta per prevenir el coronavirus i la coordinadora de la Creu Roja a Lloret, Blanes i Tossa, Norma Rivas, està contenta de com està anant.

Joves voluntàries de la campanya (NRLL)

A Lloret, els informadors són joves voluntaris residents a la vila que parlen, especialment, de la importància de seguir les mesures de seguretat en reunions amb amics i familiars i altres actes. Les reaccions són diverses.

Ja fa cinc setmanes que els voluntaris de la Creu Roja passegen pels carrers de Lloret amb aquest objectiu i hi seran fins al 15 de setembre. Va començar el 12 d’agost per encàrrec de la Generalitat, arran del creixement dels contagis entre la població jove.

La campanya ja ha passat per diversos municipis de Catalunya. Els punts que més destaquen són l’ús correcte de la mascareta, tapant el nas i la boca, la desinfecció de mans i la distància interpersonal en les trobades amb altres persones.

spot_img

El + Vist