18.8 C
Lloret de Mar
Preparant joguines (Creu Roja)

La crisi del coronavirus fa créixer la demanda de joguines a la Creu Roja

A Lloret, es poden donar joguines al Puntet de l'avinguda de Vidreres. Han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes i, si pot ser, educatives i per jugar en família.

Preparant joguines (Creu Roja)

Darreres Notícies

La Creu Roja fa una crida especial per a la campanya de recollida de joguines en unes festes en què la demanda ha crescut molt. La coordinadora de Creu Roja a la Selva marítima, Norma Rivas, reconeix que la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19 ha fet incrementar molt el nombre de famílies vulnerables que han sol·licitat joguines per aquestes festes.

De fet, segons Norma Rivas cada dia es fan noves demandes i la llista estarà oberta fins a l’últim moment per garantir que tots els infants reben un regal per Reis.

Des de Creu Roja són conscients que hi ha moltes persones que aquest any no podran col·laborar amb la campanya perquè passen moments molt complicats, però insisteix a aquells que puguin que aportin el seu granet de sorra.

Les joguines que es donin han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. De fet, es recomana que siguin educatives i per jugar en família.

A Lloret, la recollida es fa des del Puntet de l’avinguda de Vidreres. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, valora positivament poder col·laborar amb la iniciativa i demana als veïns que puguin que s’hi impliquin.

Si algú ho prefereix, també pot fer un donatiu econòmic. Tota la informació clicant aquí.

spot_img

El + Vist