Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Acte de la CUP

La CUP denuncia que no ha pogut fer l’acte central de campanya a la plaça de la Vila

Tot i que era un espai que li havia adjudicat la Junta Electoral, la plaça estava ocupada per una fira d'artesania.

Acte de la CUP

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

La CUP no ha pogut fer aquest dissabte l’acte central de campanya a la plaça de la Vila, perquè estava ocupada per una fira d’artesania, tot i que era un espai que li havia adjudicat la Junta Electoral. La candidatura ja ha respost que denunciarà aquest fet.

En un altre ordre de qüestions, critica que el govern català anunciï, en plena campanya electoral, un decret-llei per frenar el preu del lloguer de pisos. L’alcaldable Jesus Elias qualifica la mesura d’oportunista.

La CUP recorda que ja es va fer aquesta proposa al Parlament, a través d’una moció d’emergència social, la qual no va ser aprovada.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.