12.9 C
Lloret de Mar

La Cursa de Nadal d’aquest any serà solidària amb la campanya #pelsvalents contra el càncer infantil

La cursa es disputarà diumenge 23 de desembre i les inscripcions (6 euros) s'obriran dilluns, tant per internet com presencials.

Presentació de la cursa, ahir a les pistes d'atletisme
Presentació de la cursa, ahir a les pistes d'atletisme

Darreres Notícies

S’ha presentat la Cursa de Nadal de Lloret, que tindrà lloc el 23 de desembre. Enguany, l’esdeveniment serà solidari, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i el seu projecte #pelsvalents, que lluita contra el càncer infantil.

servicios profesionales jimenez

La Cursa de Nadal és una cita popular, sense caràcter competitiu, que es pot fer corrent o caminant. La distància és d’aproximadament 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. La prova començarà a les onze del matí però, una hora abans, hi haurà la cursa infantil, per als més petits.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, destaca la importància de col·laborar amb una causa tan important com el càncer infantil i, a més, considera que és una bona manera de fomentar l’esport entre els veïns de la vila.

Serà una bona oportunitat perquè esportistes amateurs puguin córrer al costat d’atletes d’elit com, per exemple, José Luis Blanco, Àngel Mullera o Jonathan Romeo. Aquest últim ha estat el guanyador de les dues darreres edicions i assegura que intentarà repetir victòria.

El preu de la cursa és de 6 euros, fins al 21 de desembre, i de 10 euros els dies 22 i 23 de desembre. Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns i es podran fer en línia, a través del web de l’Ajuntament i de l’App LloretSmart, o de manera presencial, als dos Puntets, a les Pistes d’Atletisme i a les Oficines de Turisme.

spot_img

El + Vist