8.7 C
Lloret de Mar

La Cursa de Nadal -que torna a guanyar Jonathan Romeo- reuneix 840 participants

Segons fonts municipals, es calcula que ha recaptat uns 4.000 euros per la lluita contra el càncer infantil.

Els participants d'aquesta edició
Els participants d'aquesta edició

Darreres Notícies

840 persones han gaudit de la Cursa de Nadal d’aquest diumenge a Lloret de Mar. Igual que en les dues edicions anteriors, la prova l’ha guanyat Jonathan Romeo. L’atleta ha completat el recorregut de 5 quilòmetres amb un temps de 14 minuts i 20 segons. En Romeo ha assolit així el rècord de la cursa.

servicios profesionales jimenez

Enguany, la cursa de Nadal ha estat solidària amb la lluita contra el càncer infantil. El regidor d’Esports, Joan Bernat, assenyala que “estem molt contents amb aquesta xifra de participants” i considera que “aquesta prova és una festa que tothom espera, enguany a més solidària amb el càncer infantil“.

Es calcula que la cursa de Nadal ha permès recaptar uns 4.000 euros, que es destinaran al projecte #pelsvalents, de l’hospital Sant Joan de Déu. Més enllà de la prova, feta ahir diumenge, els donatius es poden seguir fent al web paralosvalientes.com fins al 15 de gener.

Parlem dels resultats de la cursa. La va guanyar, amb claredat, Jonathan Romeo. El podi masculí el van completar Dimitris Sergonjis i Bouba Sabaly. Mentre que les tres primeres dones en arribar a la meta van ser Anna Belen Garcia, Gundega Vancane i Ia Vidal.

La prova de Nadal va comptar, com és habitual, amb reconeixements als participants de més edat: un señor de 83 anys i una senyora de 80, que la fan cada any. També s’ha reconegut l’equip de la policia local, format per quatre integrants.

spot_img

El + Vist