13.7 C
Blanes
Els representants de Tropics, La Pepa i Creu Roja, amb el xec a les mans.

La discoteca Tropics i La Pepa donen 1.000 euros a La Creu Roja

Els diners, recaptats en una festa solidària de Halloween, es destinen a la campanya de Nadal per a famílies sense recursos.

Els representants de Tropics, La Pepa i Creu Roja, amb el xec a les mans.

Darreres Notícies

La discoteca Tropics i La Pepa han lliurat 1.000 euros a la Creu Roja. Aquests diners, recollits en la festa solidària de Halloween, feta el passat 31 d’octubre, es destinaran a la campanya ‘Cap nen sense joguina’ per a famílies sense recursos de Lloret, Blanes i Tossa de Mar.

Teddy Law, de Tropics, ha expressat la seva gratitud per la resposta dels participants a la festa de Halloween: “podríem haver fet un esdeveniment qualsevol, però, juntament amb La Pepa, vam decidir donar un cop de mà a aquesta la campanya de Creu Roja”.

Uriel i Boris del Amor, responsables d’operacions de La Pepa, han explicat que “la col·laboració amb la discoteca Tropics ens ha permès canalitzar el nostre públic cap a una col·laboració solidària que estem segurs que servirà perquè, durant les pròximes setmanes el Nadal arribi a més llars”.

La totalitat de la recaptació, 1.000 euros, serà destinada a la campanya “Cap nen sense joguina” de Creu Roja, que té com a objectiu comprar regals per Nadal i Reis a les famílies vulnerables del territori.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist