21.1 C
Lloret de Mar
Un grup de nens que participa a l'Olimpíada

La final de l’Olimpíada de Matemàtiques estatal se celebra a Lloret aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, Lloret serà la seu d’una part de la final de l’Olimpíada Matemàtica d’àmbit estatal, on participen els millors alumnes de l’Estat en aquesta matèria de segon de secundària. Els escollits són una seixantena, que disputaran les proves matemàtiques en diferents indrets de Lloret, de manera que practicaran l’assignatura d’una manera lúdica, […]

Un grup de nens que participa a l'Olimpíada

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, Lloret serà la seu d’una part de la final de l’Olimpíada Matemàtica d’àmbit estatal, on participen els millors alumnes de l’Estat en aquesta matèria de segon de secundària.

Els escollits són una seixantena, que disputaran les proves matemàtiques en diferents indrets de Lloret, de manera que practicaran l’assignatura d’una manera lúdica, a la vegada que coneixen la destinació, tal com ha explicat el regidor d’Ensenyament, Ignasi Riera.

El regidor valora de manera molt positiva que tant els participants com els seus pares vinguin a Lloret, ja que coneixeran la destinació sense haver-ho previst.

Durant el cap de setmana, visitaran els jardins de Santa Clotilde, la Casa del Mar, faran una volta amb vaixell i aniran a Can Saragossa. A més, soparan a la Campana i acabaran la jornada a la cantada d’havaneres del barri dels Pescadors.

spot_img

El + Vist