17.4 C
Lloret de Mar

La Fundació del Bàsquet Català organitza un ‘stage’ de pretemporada júnior i sènior a Lloret

Es farà aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, i cada equip farà dos entrenaments i disputarà dos partits amistosos.

Una pilota de bàsquet (okdiario)
Una pilota de bàsquet (okdiario)

Darreres Notícies

La Fundació del Bàsquet Català organitza aquest cap de setmana a Lloret un stage de pretemporada per a les categories júnior i sènior. És la primera vegada que es du a terme i comptarà amb 14 equips d’arreu del territori.

servicios profesionales jimenez

La trobada començarà divendres al matí i, al llarg de tres dies, els clubs participants faran dues sessions d’entrenament i dos partits amistosos contra equips del seu nivell. Tot plegat, al Pavelló del Molí.

El responsable d’aquest stage, Erik Tamayo, apunta que l’objectiu és ajudar als clubs a preparar la nova temporada i creu que Lloret de Mar és el lloc idoni per dur-lo a terme.

“L’stage neix de la necessitat dels clubs per preparar la temporada de la millor manera possible i hem decidit realitzar-lo a Lloret perquè la infraestructura esportiva que té és ideal”

Erik Tamayo

A banda dels dos entrenaments i els dos partits, els equips podran aprofitar les estones lliures per fer cohesió de grup.

“A part de l’entrenament físic a pista, la pretemporada també va molt bé per crear vincles i bon rotllo a l’equip, que és tan important perquè funcioni la temporada”

Erik Tamayo

La intenció de la Fundació Catalana de Bàsquet és consolidar l’stage de pretemporada per a equips júnior i sènior a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist