10.1 C
Lloret de Mar
Un dels plats del menú de l'Hotel Santa Marta (National Geographic)

La gastronomia de l’Hotel Santa Marta i les sortides de marxa nòrdica a Lloret, destacats per National Geographic

La reconeguda revista ha publicat un article on mostra aquests dos elements lloretencs com a alguns dels punts més destacats per descobrir la Costa Brava.

Un dels plats del menú de l'Hotel Santa Marta (National Geographic)

Darreres Notícies

L’Hotel Santa Marta i els espais emblemàtics de Lloret són els protagonistes d’un article de National Geographic. La reconeguda revista de naturalesa, història i ciència ha escollit la destinació com un dels punts més destacats per descobrir la Costa Brava.

L’article, que es pot trobar en l’apartat de viatges del portal digital de National Geographic, es titula Seis formas disfrutonas de reconectar con la Costa Brava. Entre aquestes sis maneres de gaudir de la zona, hi ha l’Hotel Santa Marta, especialment –en aquest cas– per la seva gastronomia. Segons la publicació, es tracta d’un “hotel per a provar-ho tot” i es destaca el treball que ha fet l’establiment per convertir-se en un “epicentre gastronòmic”.

Jesús Niño, xef de l'Hotel Santa Marta
Jesús Niño, xef de l’Hotel Santa Marta

El xef és Jesús Niño, que celebra les bones crítiques de la revista i remarca que l’oferta de l’hotel se centra en un producte mediterrani de qualitat.

“El producte és la nostra clau, un producte mediterrani, amb sabors nets, que és una de les identificacions que ha tingut sempre l’Hotel Santa Marta”

Jesús Niño

Jesús Niño fa molts anys que va començar la seva trajectòria en el món de la cuina i ha passat per diversos restaurants de molt de nivell.

“Ser cuiner és una manera de fer feliç a la gent”

Jesús Niño

D’altra banda, l’article de National Geographic també recomana visitar Lloret de Mar a través de l’activitat de marxa nòrdica i aprofitant les sortides que s’organitzen des del consistori i l’empresa Nordic Walking Es Trajo.

A través d’aquestes propostes, tal com assenyala l’article, es poden descobrir espais emblemàtics de la destinació al mateix temps que es fa activitat física.

Vistes de Lloret practicant marxa nòrdica (National Geographic)
Vistes de Lloret practicant marxa nòrdica (National Geographic)

Fa molts anys que a Lloret s’hi practica la marxa nòrdica però la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que arran de la pandèmia la disciplina encara ha agafat més força. En aquest sentit, celebra que es destaqui en aquest article, al costat de la bona gastronomia de l’Hotel Santa Marta.

“La marxa nòrdica està especialment de moda en context de pandèmia, ja que diuen que és una de les activitats que millor ajuden a recuperar de les seqüeles del coronavirus”

Elizabeth Keegan

Keegan explica que l’article s’ha publicat arran de la visita a Lloret del periodista Javier Zori del Amo l’estiu de l’any passat, en plena pandèmia. Un tipus de visites que s’organitzen habitualment i que tenen molt bon resultat. En aquest cas, la gerent de Lloret Turisme assegura que l’article del National Geographic ha tingut molt de ressò.

“Les visites de periodistes les organitzem oferint tot tipus d’activitats i allotjaments diferents i aquest article està tenint una molt bona rebuda”

Elizabeth Keegan

La publicació de National Geographic també destaca altres municipis com Torroella de Montgrí, Pals, Peratallada o Palamós o indrets com els Aiguamolls de l’Empordà.

spot_img

El + Vist