22.4 C
Lloret de Mar

La Generalitat ha col·locat cartells que anuncien les obres de prolongació de la C-32

La plataforma Aturem la C-32 qualifica els rètols de propaganda i de falta de respecte a la justícia, mentre que el gremi d'hotelers celebra que segueixin els passos per iniciar les obres aviat.

Un dels cartells, a prop de les Alegries
Un dels cartells, a prop de les Alegries

Darreres Notícies

La Generalitat ha col•locat tant a Lloret de Mar com a Blanes un seguit de cartells que anuncien les obres de construcció del nou ramal de la C-32. L’aparició d’aquests rètols ha coincidit, aquesta setmana, amb l’admissió a tràmit per part de la justícia del recurs presentat per la plataforma contrària a la prolongació de l’autopista fins a Lloret.

El departament de Mobilitat del govern català ha confirmat que el projecte continua endavant i que s’estan fent els treballs previs a l’inici de les obres, que han de començar a principis de març.

Per la seva part, la plataforma Aturem la C-32 qualifica aquests rètols de “propaganda” i d’una falta de respecte vers la justícia. Ha parlat Jordi Palaudelmàs, un dels portaveus.

En canvi, el gremi d’hotelers considera que els cartells formen part del procediment normal i lamenta que les obres encara no hagin començat. El president del gremi, Enric Dotras, ha afegit que el gremi estudia personar-se en el procediment contenciós administratiu i segurament ho acabaran fent. En aquest sentit, el representant dels hotelers recorda que el sector està a favor de l’arribada de l’autopista a Lloret perquè creu que afavorirà el general de la destinació.

Els cartells s’han instal•lat en diversos punts per on passarà aquest tram de l’autopista, que ha d’unir la C-32 amb Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist