4.2 C
Lloret de Mar
Escola Àngels Alemany

La Generalitat tancarà una línia de P3 a Lloret el curs vinent, a l’Àngels Alemany

A partir del setembre, i per primer cop, hi haurà dues línies de P3 en aquesta escola, a causa de la natalitat, que ha baixat, entre altres motius.

Escola Àngels Alemany

Darreres Notícies

La Generalitat tancarà una línia de P3 el proper curs a Lloret de Mar. Afectarà l’escola Àngels Alemany, la qual és l’única del municipi que està projectada com a centre de tres línies, tant al cicle d’Infantil com a Primària. A partir del setembre, i per primer cop, hi haurà dues línies de P3 a causa de la natalitat, que ha baixat, entre altres motius.

La línia de P3 que es tanca a Lloret no és l’única a Catalunya. Dies enrere, el Departament d’Ensenyament va confirmar que el curs vinent tancarà almenys 11 línies de P3 en centres públics. Dues d’elles a Girona: a Lloret, com hem dit, i a Olot. La resta de tancaments confirmats seran a Santpedor, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Reus, Corbera de Llobregat i Sabadell.

El procés de preinscripció per al curs 2018-2019 ja s’ha tancat i s’han ofertat una mica més de 17.800 places per als primers cursos d’educació Infantil i d’ESO, 419 més que l’any passat. Ara bé, l’increment es concentra a Secundària, perquè Ensenyament ha reduït l’oferta a P3 respecte el 2017.

El curs vinent s’obriran set centres de nova creació, però cap d’ells a Girona: una escola a Barcelona i sis instituts a l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, Mollerussa, Sabadell i Terrassa. Les comarques gironines tampoc estrenaran cap institut escola nou, mentre que sí ho faran l’Hospitalet de Llobregat i Mataró.

spot_img

El + Vist