15.9 C
Lloret de Mar

‘La GrUtesca’, una experiència sonora al Teatre de Lloret

La companyia Escarlata ofereix fins a tres funcions entre avui i divendres.

L'espectacle La Grutesca
L'espectacle La Grutesca

Darreres Notícies

Fins a tres funcions de l’espectacle ‘La GrUtesca’, entre avui i divendres al Teatre de Lloret de Mar. És el que ofereix la companyia Escarlata i no té res a veure amb una obra convencional.

servicios profesionales jimenez

‘La GrUtesca’ és més aviat una experiència sonora i alhora una descoberta sobre el fet de riure. Un dels actors, Jordi Aspa, assenyala que “és un dispositiu sonor farcit de vivències i descobertes que convida a una introspecció individual i alhora compartida, a un món grotesc i de circ, en què la companyia vol investigar sobre el fet de riure com a fenomen social, cultural i polític, així com sanador”.

La companyia Escarlata
La companyia Escarlata

‘La GrUtesca’ té l’objectiu de fer aflorar l’esperit grotesc que portem dintre per tal de riure’ns de nosaltres mateixos, de la nostra part més oculta, més delicada i més íntima. A través de la vivència personal, el públic és conduït cap a universos artístics híbrids en un marc d’aprofundiment en les emocions pròpies.

L’any 1987 Jordi Aspa i Bet Miralta van crear la companyia Escarlata. Des de llavors han fet un gran nombre d’espectacles que han girat arreu d’Europa, Israel i Rússia. Han estat directors artístics del Trapezi i la Fira del Circ a Reus.

Han fet residència artística al Teatre de Lloret i tant avui com demà i divendres ofereixen aquest espacte gratuït, que requereix inscripció prèvia al web de l’equipament. Les funcions, amb un aforament reduït d’una 30a de persones, es duen a terme a les 19h, i divendres a les 20h.

spot_img

El + Vist