20.1 C
Lloret de Mar
Els protagonistes de 'Vernissatge'.

La importància de les aparences, a ‘Vernissatge’, avui al Teatre de Lloret

La funció adapta un text dels anys '70, plenament vigent, sobre el fet de voler agradar constantment els altres.

Els protagonistes de 'Vernissatge'.

Darreres Notícies

Una comèdia sobre el món de les aparences. Així és ‘Vernissatge’, l’obra que es representa aquest vespre en el Teatre dins el cicle del Lloret Espai Off, amb les últimes entrades a la venda.

La peça, escrita originalment als anys ’70 per Václav Havel, va sobre el món de les aparences. L’argument és el següent: un home és convidat per una parella d’amics a la celebració de la seva recent decorada casa. Però, ben aviat, el que semblava una vetllada agradable, s’acaba convertint en un malson.

Sota l’aparença d’una parella feliç, moderna i exitosa -que creu que la seva manera de viure és la correcta-, s’embranquen en un allau de crítiques per condemnar les decisions vitals del seu amic.

D’aquesta manera, es revelen a poc a poc com els dos éssers fràgils i buits que són. I que han construït tot un món d’aparences amb l’única finalitat derebre l’aprovació de l’altre.

Una de les actrius, Carla Ricart, destaca han adaptat el text, el qual té més de 40 anys, però que està plenament vigent “en posar un mirall sobre el fet de voler agradar constantment els altres’.

La funció de ‘Vernissatge’ -amb els intèrprets Isidre Montserrat, Xàvier Pàmies i Carla Ricart, de la companyia La Trama Produccions- és aquest divendres, 4 de març, a les 20h, al Teatre de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist