13.5 C
Blanes
El llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama.

“La incertesa de conviure amb un diagnòstic de càncer”

La xerrada, a càrrec de la psicooncòloga Rosanna Garrigos, és aquest dimarts (19h) a la sala de plens de l'Ajuntament.

El llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama.

Darreres Notícies

Amb motiu de la lluita contra el Càncer de Mama, la regidoria d’Igualtat organitza una xerrada sobre la incertesa de conviure amb aquest tipus de càncer. La conferencia és avui i va a càrrec de Rosanna Garrigos Torregrosa, psicooncòloga de l’Associació contra el càncer. La regidora d’Igualtat, Miriam Rodríguez, assenyala que “és un moment en què ets vulnerable amb aquest diagnòstic, parlar-ne permet donaran eines i consells a les persones afectades”.

L’acte, previst a les 19h, a la sala de plens de l’Ajuntament, compta amb el suport de l’Associació contra el Càncer de Lloret de Mar. La regidora recorda que és una xerrada adreçada a tot tipus de persones, no només a les dones ja que hi ha homes que també pateixen càncer de mama.

La xerrada forma part de l’anomenada ‘Quinzena de Salut de les Dones’, que es complementa amb una altra conferència. Aquesta se centrarà en la menopausa i tindrà lloc el 24 d’octubre (també a les 19h, a la sala de plens). En aquest cas, les ponents seran la doctora Araceli Pena i la psicòloga Sonia Campos. La finalitat és donar visibilitat a aquestes qüestions de salut, que afecten el conjunt de la societat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist