25.9 C
Lloret de Mar
Jana Torras

La lloretenca Jana Torras actuarà a les festes de Mas Enlaire de Blanes

La jove artista de Lloret de Mar, de 17 anys, farà un concert aquest dissabte, acompanyada al piano pel seu pare, Albert Torras.

Jana Torras

Darreres Notícies

La lloretenca Jana Torras actuarà aquest dissabte a les festes del barri de Mas Enlaire de Blanes. Ho farà acompanyada al piano pel seu pare, Albert Torras.

La Jana té 17 anys i actualment està acabant primer de Batxillerat d’Arts Escèniques a l’institut Serrallarga de Blanes. A més, combina els estudis amb cursos de teatre al Galliner de Girona i forma part de la companyia El Mirall de Blanes, on participa a l’obra Garrí al forn amb compota de reineta.

Una de les seves passions és la música i per això està molt contenta que l’hagin convidat a participar a les festes de Mas Enlaire.

“Hem fet una tria de cançons, algunes per mi significatives i algunes que, simplement, m’agraden, i el meu pare m’acompanyarà en directe amb el piano, que també em fa molta il·lusió”

Jana Torras

Com a artista, ella mateixa es defineix com una persona intensa, constant i ,sobretot, que té moltes ganes de passar-ho bé.

“Soc una persona intensa i emotiva i m’agrada transmetre aquest sentiment quan interpreto, ja sigui en teatre o quan canto”

Jana Torras

El concert de Jana Torras al barri de Mas Enlaire de Blanes serà aquest dissabte, a les deu de la nit.

spot_img

El + Vist