22.4 C
Lloret de Mar
Sara Segura

La lloretenca Sara Segura, de 9 anys, campiona d’Espanya de dansa en ballet elemental

La ballarina de l'Acadèmia Almudena Santisteban va aconseguir la medalla d'or al campionat disputat aquest cap de setmana a Tarragona.

Sara Segura

Darreres Notícies

La lloretenca Sara Segura, de 9 anys, ha estat guanyat el Campionat d’Espanya de dansa, disputat aquest cap de setmana a Tarragona. La ballarina, membre de l’Acadèmia Almudena Santisteban, va executar un exercici individual de ballet elemental.

Sara Segura amb la medalla (Acadèmia Almudena Santisteban)

La mateixa Sara Segura explica que li ha fet molta il·lusió rebre la medalla d’or i que participar en aquest campionat ha estat una gran experiència. També fan valoracions molt positives des de l’Acadèmia.

Sara Segura fa només un any i mig que va començar a practicar el ballet i amb només 9 anys ha aconseguit ser la millor de l’Estat espanyol en la seva categoria. Almudena Santisteban destaca que la Sara és una nena molt treballadora i explica que han preparat la seva participació amb moltes hores d’assajos.

Ara, les ballarines de l’acadèmia ja es preparen per a la propera cita, que serà el Campionat de Girona. La competició se celebrarà a l’Auditori de la capital gironina, el 19 de maig.

spot_img

El + Vist