8 C
Lloret de Mar

La mala mar no va impedir el concurs de fotografies de peixos fetes a pulmó lliure

Ara els 11 participants tenen uns dies per escollir quines són les imatges que els han quedat millor de cada peix i, després, es farà un recompte de punts per saber qui és el guanyador. 

Fotografia d'un peix (arxiu)
Fotografia d'un peix (arxiu)

Darreres Notícies

Mala mar per al concurs de fotografies de peixos fetes a pulmó lliure. Manel Llenas, membre de l’Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona, lamenta que després d’una setmana de tranquil·litat, ahir diumenge hi hagués mar de fons.

servicios profesionales jimenez

Tot i així, els 11 participants van poder fotografiar diferents peixos. Ara tenen uns dies per escollir quines són les imatges que els han quedat millor de cada peix i, després, es farà un recompte de punts per saber qui és el guanyador. Aquesta puntuació, serveix als participants per sumar punts a la Copa Catalana. A més, en el concurs de Lloret s’entrega un premi especial a la fotografia més maca. Els guardons, però, es lliuren sempre l’any següent.

El concurs, que ha celebrat l’onzena edició, l’organitzen de manera conjunta l’Associació Club Esportiu Subaquàtic Girona, l’Associació Centre d’Activitats Subaquàtiques Costa Brava i el Club Nàutic Cala Canyelles.

spot_img

El + Vist