16.5 C
Lloret de Mar
Sortida de la platja de Lloret, 2017

La Marxa de les Platges del Xino-Xano arriba a la 38a edició aquest diumenge

La convocatòria és a les vuit del matí a la plaça de la Vila, des d'on els participants seran traslladats fins a Cala Canyelles en bus o vaixell.

Sortida de la platja de Lloret, 2017

Darreres Notícies

1.500 persones gaudiran de la Marxa de les Platges, que el Xino-Xano fa que arribi a la 38a edició aquest diumenge.

El recorregut és el de cada any: prop d’11 quilòmetres de camins de ronda, platges i cales, que porten els participants des de Cala Canyelles fins a Santa Cristina, on els esperarà una sardinada popular. Un membre de la penya, Carles Carbonell, està molt satisfet de la bona resposta que reben cada any.

El cartell de la marxa

La marxa va de nord a sud, resseguint el litoral lloretenc, amb vistes impressionants als penya-segats, al mar i a la Costa Brava. Carbonell recorda que en el seu inici, la caminada es va començar a fer encarada al turisme estranger. Avui en dia, però, la majoria de participants provenen de diferents punts de Catalunya, així com de Lloret mateix.

Les inscripcions -que es tanquen aquest divendres- s’han de fer al Puntet o al web del Xino-Xano. El preu són 6 euros anticipada i, en cas que quedi alguna plaça, 10 el mateix diumenge. La convocatòria és a les vuit del matí a la plaça de la Vila, des d’on els participants seran traslladats fins a Cala Canyelles en bus o vaixell.

spot_img

El + Vist