19.8 C
Blanes
Un tros del camí de ronda, a la Marxa de les Platges de l'any passat

La Marxa de les Platges del Xino-Xano tornarà a acabar a la platja de Santa Cristina

La caminada s'ha programat, com sempre, per l'últim diumenge de setembre i els dorsals ja es poden comprar.

Un tros del camí de ronda, a la Marxa de les Platges de l'any passat

Darreres Notícies

Ja es poden comprar els dorsals per a la Marxa de les Platges del Xino-Xano, que arriba l’últim diumenge de mes, 24 de setembre. Com a novetat, aquest any la caminada tornarà a acabar a la platja de Santa Cristina, com s’havia fet tradicionalment.

Recordem que l’any passat es va canviar el recorregut i es va fer circular amb sortida i arribada a Lloret. Aquest cop, es manté la sortida des de Lloret, en concret a Sa Caleta, però l’esmorzar es farà a Santa Cristina, tal com ha confirmat un membre de la penya, Miquel Joancomartí.

“Ens ha semblat que era més adient acabar la marxa a Santa Cristina, perquè és una platja molt emblemàtica i no es podia deixar fora d’una marxa que, justament, es diu les platges”

platges 2022 (1)
Caminada de les Platges del 2022
Miquel Joancomartí
circo de las estrellas

A l’arribada a Santa Cristina, es farà una sardinada popular i, per tornar, hi haurà servei de bus gratuït per a qui ho vulgui. Tot i la modificació del recorregut, el nombre de quilòmetres i la durada del trajecte serà similar.

“La distància serà poc més o menys la mateixa, uns 10 quilòmetres, i el temps per fer-la és de tres hores”

Miquel Joancomartí

La marxa de les Platges del Xino-Xano s’organitza en el marc dels actes de celebració del Dia Mundial del Turisme, que és el 27 de setembre.

La caminada serà el diumenge anterior, dia 24, i els dorsals es poden adquirir al Puntet o a través de la pàgina web del Xino-Xano, al preu de 10 euros. O bé el mateix dia de la marxa, per 15 euros. El preu inclou els avituallaments, l’esmorzar i una samarreta. La previsió és que hi participin un miler de persones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist