25.9 C
Lloret de Mar
Espectacle 'La melancolía del turista'.

“La melancolía del turista” reflexiona sobre la idea del paradís

L'espectacle, de to poètic i de petit format, es representa aquest dissabte, dins la commemoració del Dia Mundial del Teatre.

Espectacle 'La melancolía del turista'.

Darreres Notícies

A través d’objectes es construeix un relat sobre les expectatives que genera un viatge. Així es presenta ‘La melancolía del turista’, un espectacle que arriba aquest dissabte a Lloret de Mar per reflexionar sobre la idea del paradís. Un dels creadors és Jomi Oligor, qui explica que “és una reflexió sobre el fet de ser turista”.

Es tracta d’una proposta de teatre documental, a partir de records materialitzats, amb una bona dosis de poesia i un ritme pausat i contemplatiu.

És un espectacle de petit format, per a 42 espectadors. S’han programat dues funcions, una a les dotze del migdia i l’altra a dos quarts de nou del vespre. Les entrades, que valen 14 euros, es poden comprar al web del Teatre.

L’obra es representa aquest dissabte, amb dues funcions de petit format, dins de la celebració del Dia Mundial del Teatre. La qual va precedida, aquest divendres, per la presentació d’una proposta de pinxo de daiquiri solidificat, del lloretenc Joan Pau Romaní, amb l’empresa Amargura Cultura.

Espectacle "La Melancolía del Turista"
Espectacle “La Melancolía del Turista”

També es farà una taula rodona sobre el turisme a l’era digital i sobre quina serà la nova melancolia del turista i es presentarà l’exposició “Cuba: patria o foto”, del lloretenc Albert Navarro. Les fotos es podran veure fins el 10 d’abril al Hall del Teatre.

spot_img

El + Vist