15.1 C
Lloret de Mar

La mochila en la espalda, el blog de viatges d’èxit de dos lloretencs

L'Alfons Serrano i la Leila Jiménez ofereixen tota la informació i recomanacions dels viatges que han fet amb l'objectiu d'animar a tothom a conèixer món i perdre la por a viatjar.

Solheimasandur Plane Wrec, a Islàndia
Solheimasandur Plane Wrec, a Islàndia

Darreres Notícies

La mochila en la espalda és el blog de dos lloretencs que comparteixen amb qui ho vulgui tots els detalls dels viatges que fan per animar a tothom a conèixer món d’una manera fàcil. Els autors són l’Alfons Serrano i la Leila Jiménez, que són parella i asseguren que pateixen “dromomania”, el desig excessiu de viatjar i estar constantment en moviment, d’una ciutat a una altra.

Pocs dies després de conèixer-se, ja van fer el seu primer viatge, al País Basc, i des d’aleshores no han parat. I com que compartien l’afició i sempre prenien nota de tots els detalls, van decidir compartir-ho amb tothom. El viatge d’inflexió que els va fer prendre la decisió de crear el blog va ser de l’Índia; un país que asseguren que és diferent a tot i que van trobar espectacular.

Abu Simbel, a Egipte (La mochila en la espalda)

I un altre gran viatge que els va marcar molt va ser a Egipte, tot i que han visitat una trentena de països d’arreu del món i al seu blog també mostren molts indrets especials que tenim a prop de casa. Ja en tenien una bona llista i l’han ampliat en aquesta època de pandèmia, ja que han descobert molts racons de Catalunya que asseguren que són magnífics.

Al blog es detalla com arribar-hi de manera senzilla i s’indica quins són els llocs que valen més la pena. A més, s’hi marquen també totes les mesures que es prenen a cada lloc entorn a la Covid-19.

El Mirador del Ter (La mochila en la espalda)

La situació de pandèmia els va obligar a anul·lar el viatge que tenien previst a Nova York i Mèxic. Però, tot i que els encanta el territori català, no s’han conformat en quedar-se aquí i aquest estiu han fet una escapada a Islàndia, on està molt controlada la pandèmia.

L’Alfons i la Leila sempre planegen els viatges amb temps, perquè siguin més barats i, a més, estan molt atents a totes les ofertes que puguin sorgir. A través de La Mochila en la espalda, volen ajudar la resta d’amants dels viatges a tenir tota la informació i recomanacions sobre llocs que poden ser d’interès i, especialment, aconseguir que es perdi la por a viatjar.

Al blog (mochilaenlaespalda.com) divideixen els seus viatges entre els diferents continents. A més, també hi ha una secció amb altres escapades, amb comentaris sobre rutes, hotels i llocs d’interès, així com un apartat anomenat mochitips, amb trucs i consells per fer un viatge en la millor de les condicions.

Els seus punts forts, segons l’Alfons, és que ofereixen tota la informació de manera clara i directa i també les impressionants fotografies que pengen. A Instagram ja tenen més de 12.500 seguidors i al blog cada cop reben més visites. I asseguren que encara tenen corda i viatges per temps.

spot_img

El + Vist