4.2 C
Blanes
Arribada a la platja, de la Night Trail.

La Night Trail afegeix la distància de 21 km

La nova proposta, adreçada a corredors experimentats, s'afegeix a les habituals de 7 i 16 km.

Arribada a la platja, de la Night Trail.

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per participar en la sisena edició de la Night Trail de Lloret, que se celebrarà el 2 de juliol i que arriba amb una novetat destacada.

La prova esportiva amplia les seves distàncies a tres, incorporant-ne una de 21 quilòmetres, adreçada a persones amb experiència i bona forma física.

S’afegeix a les ja habituals de 7 quilòmetres, apta per a tothom i que es pot fer també caminant, i a la de 16 quilòmetres, que és una mica més exigent.

Tito Pueyo, un dels responsables de l’empresa organitzadora, Wefeel Events, assenyala que l’ampliació del recorregut a una tercera distància “l’agafem amb moltes ganes”.

La Night Trail tornarà a proposar una “gran experiència” per a tots els participants, que podran gaudir d’un recorregut amb vistes privilegiades i amb una arribada “espectacular” a la platja. En aquesta edició, a més, tots els corredors tindran medalla.

La sisena Night Trail arribarà el 2 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web de la cursa: www.nighttraillloret.com. El preu dels dorsals va dels 24 al 32 euros, en funció de la distància.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist