13 C
Lloret de Mar

La Nina presentarà a Lloret ‘Amb veu pròpia’, divendres

La Nina presentarà a Lloret el seu primer llibre, titulat Amb veu pròpia. Serà aquest divendres en un acte organitzat conjuntament entre la Confraria de Sant Elm i el Club Marina Casinet. En aquest llibre, la cantant, que assegura que sempre ha tingut molta cura de la seva veu, explica com és la vida d’una actriu […]

Portada del llibre
Portada del llibre

Darreres Notícies

La Nina presentarà a Lloret el seu primer llibre, titulat Amb veu pròpia. Serà aquest divendres en un acte organitzat conjuntament entre la Confraria de Sant Elm i el Club Marina Casinet.

En aquest llibre, la cantant, que assegura que sempre ha tingut molta cura de la seva veu, explica com és la vida d’una actriu i cantant i, sobretot, parla de la seva principal eina: la veu.

La Nina, molt arrelada a Lloret, assegura que li fa molta il·lusió poder venir a la vila a presentar el seu llibre. A més, està molt contenta de poder comptar amb la col·laboració del periodista Xavier Solà.

Segona ha explicat a la ràdio, a la Nina sempre li ha agradat molt escriure i per fi ha fet realitat un dels seus objectius: publicar un llibre. I està convençuda que no serà l’últim, perquè ja li roda una nova idea pel cap.

Sobre la seva carrera artística, ha explicat que també té en ment impulsar un musical amb l’Àngels Gonyalons. Tot i així, és un projecte a llarg termini. Per ara, se centra en el seu projecte pedagògic, que és un centre d’educació, entrenament i rehabilitació de la veu, ubicat a Sant Cugat amb el nom de Nina Studio.

I també en presentar el llibre Amb veu pròpia. Com hem dit, una de les presentacions es farà divendres a Lloret. L’acte l’organitzen la Confraria de Sant Elm i el Club Marina Casinet perquè, segons ha explicat el Patró Major de Sant Elm, l’Agustí Blanch, les dues entitats van coincidir en el moment de demanar a la Nina que vingués a Lloret.

La presentació es farà divendres, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist