11.4 C
Lloret de Mar
La perruqueria, avui, amb merxandatge solidari.

La perruqueria Ruth Seguel talla cabell per a Mechones Solidarios

Amb aquesta i altres iniciatives, se suma avui al Dia Internacional del Càncer de Mama.

La perruqueria, avui, amb merxandatge solidari.

Darreres Notícies

La perruqueria lloretenca Ruth Seguel se suma avui al Dia Mundial contra el Càncer de Mama amb el projecte ‘Mechones Solidarios’. Com en altres ocasions, l’establiment donarà 5 euros de cadascun dels seus serveis del dia per a la confecció de perruques solidàries.

La propietària, Ruth Seguel, afegeix que una altra manera de col·laborar és donant cabell. Explica que és un gest “emocionant”, en què “La gent més jove pot donar 14 cm de cabell, i la resta, 30 cm, que van a Mechones Solidarios i allà elaboren perruques, nosaltres en fem 2 o 3 a l’any”.

Aquests cabells van a parar a “Mechones Solidarios”, que s’encarrega d’elaborar perruques per a dones que queden sense cabell, a causa del tractament contra el càncer de mama.

Amb motiu de la jornada d’avui, 19 d’octubre, a la perruqueria de la Ruth Seguel també es recullen donatius i es venen productes de merxandatge per investigar el càncer de pit.

El projecte “Mechones Solidarios” va néixer l’octubre del 2013 amb l’objectiu d’ajudar a afrontar les conseqüències estètiques del tractament de la quimioteràpia, així com establir relacions de suport i ajuda a les persones afectades. Se’ls proporciona una perruca de màxima qualitat.

D’aquesta manera es contribueix a la millora de l’autoestima dels afectats pel càncer i afrontar amb més esperances la malaltia.

spot_img

El + Vist