23.6 C
Lloret de Mar
Un esdeveniment esportiu a la Piscina, el passat mes de març (Piscina de Lloret).

La piscina de Lloret se suma a la Setmana Europea de l’Esport

Fins aquest dijous, l’equipament ofereix provar les instal·lacions i un abonament especial per "combatre el sedentarisme i promoure l'activitat física".

Un esdeveniment esportiu a la Piscina, el passat mes de març (Piscina de Lloret).

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret se suma a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport, que va començar el 23 de setembre i que s’allarga fins a aquest dijous. L’equipament ofereix provar les instal·lacions i un abonament especial.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, explica que fins a aquest dijous hi ha la possibilitat de conèixer tots els serveis que s’ofereixen fins a dues vegades. A més, qui ho vulgui, per un preu de 10 euros, es podrà fer abonat de la Piscina pel que queda de setembre i pel mes d’octubre.

És una oferta en la qual s’inclouen tots els serveis habituals d’un abonat, com són les classes dirigides i els espais de piscina, fitness i raqueta.

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa de la Comissió Europea, amb l’objectiu de combatre el sedentarisme i promoure l’activitat física entre la població. Va començar a celebrar-se l’any 2015 i enguany es du a terme la setena edició.

spot_img

El + Vist