14.3 C
Blanes
L'equipament municipal

La Piscina municipal se suma a la solidaritat amb La Marató de TV3 contra el càncer

Es convida a tothom a gaudir de la piscina per només 3 euros, que aniran destinats de manera íntegra a la causa solidària.

L'equipament municipal

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret col·labora, des d’aquest dimarts, amb La Marató de TV3. Es convida a tothom a gaudir de la piscina per només 3 euros, que aniran destinats de manera íntegra a la causa solidària, que enguany destina els seus esforços a la lluita contra el càncer.

A més, l’equipament també aprofita la cita per oferir descomptes importants. Tothom que s’aboni al llarg d’aquest dimarts podrà gaudir de tres mesos al preu d’un i sense la necessitat de fer la matrícula.

La Piscina compta amb un calendari ben farcit per aquest mes de desembre. A banda d’aquesta col·laboració amb La Marató de TV3, l’equipament ha organitzat també per avui una sessió gratuïta de massatges de 20 minuts. Ho ha explicat el director de l’equipament, Ricard Salinas.

 

 

Aquestes sessions de massatges es volen incorporar com a nou servei d’estètica a la Piscina. A més, també hi haurà disponible un servei de dietètica, del qual aquest dijous es farà una jornada de portes obertes. Tot plegat va a càrrec de l’empresa de salut i benestar Health Sport 360.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist