Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Maria Carme Bernat, amb el cartell de la campanya

La Plataforma per la Pau fa una crida a prohibir les armes nuclears, amb la campanya #MAIMÉS

Amb motiu avui dels 75 anys de la bomba sobre Hiroshima i Nagasaki.

Maria Carme Bernat, amb el cartell de la campanya

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Amb motiu avui dels 75 anys del llançament de la bomba nuclear sobre les ciutats d’Hiroshima i Nagasaki, la Plataforma per la Pau fa una crida.

Demana als veïns de Lloret de Mar que se sumin a una acció de Fundipau i altres organismes que reclamar la prohibició de les armes nuclears, tal i com explica Maria Carme Bernat, membre de la plataforma.

La campanya, que comença avui i s’allarga fins al 9 d’agost, consisteix en fer una fotografia amb un cartell on es llegeix l’etiqueta #MAIMÉS arran del 75 anys de la bomba nuclear. El cartell es pot descarregar de la web de Fundipau o d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau.

A més, els membres de la Plataforma per la Pau seran tant avui com el diumenge a la plaça de l’Església (de 19 a 21h), perquè els veïns es puguin fer la foto i compartir-la a la xarxes socials, amb el hashtag #MAIMÉS i etiquetar @fundipau i @alcaldespau.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica