14.3 C
Blanes
La Policia Local de Llagostera del cap de setmana per garantir que es complís el confinament (CCMA)

La policia local de Llagostera deté quatre lladres que fugien des de Lloret de Mar

Després de rebre l'alerta, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, els agents van poder aturar la fugida en cotxe i detenir tots els seus ocupants. Va passar diumenge, pels voltants de les quatre de la tarda.

La Policia Local de Llagostera del cap de setmana per garantir que es complís el confinament (CCMA)

Darreres Notícies

La Policia Local de Llagostera deté quatre lladres que havien entrat a robar en una masia situada al terme de Lloret de Mar. Els agents els han atrapat aquest diumenge a la tarda a la urbanització La Canyera, segons l’Agència Catalana de Notícies.

Després de rebre l’alerta, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, els agents van poder aturar la fugida en cotxe i detenir tots els seus ocupants. Va passar diumenge, pels voltants de les quatre de la tarda.

No és l’única actuació que ha fet el cos policial de Llagostera durant aquest cap de setmana. Després de rebre la trucada d’una veïna, la policia va poder atrapar un altre delinqüent, que juntament amb dos més havia provat d’entrar en un pis del carrer Consellers. El lladre va voler enfrontar-se als agents i, per arrestar-lo, un d’ells va haver de desenfundar la pistola.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist