13.5 C
Blanes

La Policia Local de Lloret celebra el Dia del Patró

Ho ha fet aquest divendres, 29 de setembre, amb l'acte protocol·lari de cada any.

-

La Policia Local de Lloret ha celebrat el Dia del Patró, aquest divendres, 29 de setembre, amb una celebració protocol·lària on, com cada any, s’ha felicitat públicament als agents que han fet intervencions destacades els últims mesos. A més a més, s’han entregat les medalles per reconèixer l’antiguitat i s’ha fet un reconeixement, també, als agents que es retiren aquest any.

L’alcalde, Adrià Lamelas, apunta que és un acte d’homenatge merescut, ja que es tracta d’un departament fonamental per garantir la seguretat i la bona convivència de tota la ciutadania.

“Davant la feinada que fa el nostre cos de la policia local, amb els recursos i els mitjans que tenen, que, la veritat, són escassos, hem d’estar molt orgullosos, molt feliços i, sobretot, molt agraïts”

Adrià Lamelas

Jordi Martínez ha tornat a celebrar la diada com a regidor de Seguretat Ciutadana després de vuit anys. En aquest sentit, ha recordat que quan era regidor va iniciar la construcció de l’actual caserna i per ell és tot un honor poder-ne gaudir amb tots els agents.

“La caserna es va acabar l’any següent que jo deixés de ser regidor i no vaig poder tenir l’honor compartir-la amb la gent que tant va participar en la construcció; per tant, per mi retornar en aquest sentit és un hono molt gran”

Jordi Martínez

La celebració del Patró de la Policia Local ha comptat amb la presència d’altres cossos de seguretat, com Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, ADF, Agents Rurals, Policia Nacional i Guàrdia Civil.  

SOS Lloret reclama a l’Ajuntament que emprengui accions per restaurar l’Àngel

La plataforma ciutadana denuncia que el monument està en molt mal estat i considera que el consistori hauria d'arribar a un acord amb la propietat per posar-hi remei.

L’alumnat del Coll i Rodés recull un Premi Dafne als millors projectes juvenils

El premi al millor llargmetratge ha estat per a 'Bauryna Salu' i el millor curtmetratge, 'Voyager'.

Quantus Teatre recaptarà diners contra el càncer amb una representació, aquest divendres

És una adaptació de la divertida obra 'Les alegres casades del Windsor' i les entrades es venen al Cafè de la Vila.
- Publicitat -