16.1 C
Blanes
Moment final de la presecució quan els agents de Blanes van encerclar el vehicle a la fuga

La Policia Local de Lloret va participar en la persecució policial d’un lladre que havia robat un cotxe

El seguiment va acabar sense detencions, ja que els ocupants del vehicle fugit van abandonar el vehicle i van aconseguir escapar-se de la policia.

Moment final de la presecució quan els agents de Blanes van encerclar el vehicle a la fuga

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret va participar en la persecució policial d’un lladre que havia robat un cotxe. Ho publica el Diari de Girona, que explica que la persecució es va fer de Tordera a Blanes i que el delinqüent va abandonar el vehicle, va eludir la policia i va aconseguir fugir.

Segons el rotatiu, la persecució va ser de més de set quilòmetres entre Tordera i Blanes d’un home al volant d’un vehicle robat que estaria implicat en robatoris a domicilis. El seguiment va acabar sense detencions, ja que els ocupants del vehicle fugit van abandonar el vehicle i van aconseguir escapar-se de la policia.

circo de las estrellas

Aquest seguiment va mobilitzar diversos vehicles patrulla de fins a quatre cossos de seguretat: les policies locals de Tordera, Blanes, Lloret i també, dels Mossos. Els fets es van desencadenar pels volts de tres quarts de nou de la nit de dimecres passat.

Tot va començar quan la Policia Local de Tordera va veure com se li activava un avís d’una de les càmeres de videovigilància que té instal·lades a la urbanització de Mas Mora. En concret, la d’un vehicle robat que hauria participat en robatoris en domicilis. Arran del fet, va iniciar una persecució, el van intentar aturar però va saltar-se les indicacions.

Ràpidament, els agents van donar l’alerta a la resta de cossos policials de la zona. El vehicle va anar en sentit Blanes i va arribar a circular per diversos carrers del municipi seguit pels agents. Finalment, se li va perdre el rastre fins que la Policia Local de Blanes amb els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle fugit a Valldolig, en concret, al carrer de Sant Pere del Bosc. Segons el Diari de Girona, dels ocupants del vehicle ni rastre, se’ls busca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist