Diumenge, 29 novembre 2020
13 C
Lloret de Mar
Els terrenys de Can Buc, seu de la futura residència per a la gent gran de Lloret.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

Els terrenys de Can Buc, seu de la futura residència per a la gent gran de Lloret.

Darreres Notícies

L’eliminació de la violència masclista és cosa de tots: homes i dones, societat i administracions

És un dels aspectes que posa de relleu el manifest institucional d'aquest any per commemorar el Dia Internacional per l'eliminació de la violència masclista. A Lloret s'ha celebrat aquest dissabte al migdia amb un acte virtual.

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 30 de novembre de 2020 (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 30 de novembre de 2020 Hora: 16:30 h. Lloc: Es farà de manera telemàtica

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Lloret, el municipi gironí on han baixat més els delictes entre gener i setembre

Han baixat més de la meitat respecte de l’any passat, en què es van cometre 2.875 delictes, comparats amb els 1.284 d’enguany.

La futura residència per a la gent gran de Lloret s’ha de començar a construir l’any 2022. Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre. Aquesta xifra es tradueix en una dotació pressupostària d’un milió i mig d’euros anuals per part de l’executiu català.

Jordi Sais, regidor de Coordinació de Govern, exposa que els propers passos per fer realitat el sociosanitari són tràmits administratius. Primer cal dur a terme un estudi de viabilitat, fer les bases i licitar la construcció de la futura residència per a gent gran. “La licitació podria estar feta entre 6 i 9 mesos, i potser en un any ja estaria adjudicada”, afegeix. En resum, l’Ajuntament espera que en menys de dos anys hagi enllestit la part administrativa i es pugui començar a construir el nou hospital sociosanitari.

Projecte futur sociosanitari de Lloret de Mar
Projecte del futur sociosanitari de Lloret de Mar.

Jordi Sais afegeix que, amb l’aportació pressupostària de la Generalitat, “no serà un centre deficitari” en aquest aspecte. Destaca que serà “un dels centres més grans de Catalunya” i el qualifica “d’objectiu bàsic i prioritari”.

Fins ara, el centre de gent gran disposava de 16 places públiques. Amb la incorporació d’aquestes 48 places noves, finançades pel govern català, Lloret de Mar tindrà un total de 72 places de residència assistida i 20 més de centre de dia per persones dependents. En altres paraules, 8 de cada 10 places seran amb finançament públic.

La residència i centre de dia van ubicats al parc de Can Buc, a l’avinguda de Josep Pla. Els terrenys -que ocupen 10.000 metres quadrats- van ser comprats per l’Ajuntament l’any 2008 per un valor d’1,5 milions d’euros.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,096FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Lloret de Mar

Manuel Romero, venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Lloret des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, número 7.

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Jutgen set acusats de segrestar durant 10 dies un veí de Lloret de Mar i reclamar un rescat d’1,5 MEUR

Cinc dels processats admeten que van colpejar i subministrar drogues a la víctima durant el captiveri. Els fets van passar al 2017.