1.8 C
Lloret de Mar
Cartell de la ruta pessebrista

La Ruta Pessebrista compta amb una vintena de pessebres repartits arreu de Lloret de Mar

L'exposició de diorames, que compta amb 13 creacions, obre portes aquest dissabte a l'Erol.

Cartell de la ruta pessebrista

Darreres Notícies

Ja es pot visitar la ruta pessebrista, que en aquesta edició compta amb 19 pessebres repartits en diferents zones de la vila. Estan ubicats en espais com equipaments, botigues, establiments hotelers o restaurants.

El pessebre de la parròquia

Alguns d’aquests espais són l’Ajuntament, la Parròquia de Sant Romà o el Casal Municipal de la Gent Gran. A més, en aquesta edició, també hi ha pessebres a la Capella del Sant cor de Jesús, amb l’Esplai Bimbirimboines, i a la Casa de Cúllar, al carrer Girona número 28.

El regidor de Cultura i Festes, Albert Robert, recomana als veïns que ressegueixin aquesta ruta pessebrista.

A banda d’aquests pessebres, enguany també s’hi han sumat tres centres educatius: l’escola Pere Torrent, l’institut Coll i Rodés i la Immaculada Concepció.

Pel que fa al concurs de diorames, s’han presentat 13 naixements en miniatura. Es poden visitar des d’aquest dissabte i fins al 6 de gener a l’Erol, a la parròquia de Sant Romà, en horari de matí i tarda.

En el cas del concurs de pessebres a la llar, les inscripcions encara estan obertes, fins aquest divendres. El jurat valorarà les creacions a partir del 27 de desembre i l’entrega de premis serà el 12 de gener.

 

 

En un altre ordre de qüestions, volem afegir que un grup d’actors de LA BELLA DOLORES visitarà aquest cap de setmana els avis de l’hospital i de la residència Continental. Les dues representacions tindran lloc a les 11 hores.

spot_img

El + Vist