13.3 C
Lloret de Mar

La Sansi organitza una cursa benèfica contra l’AME

L’Atròfia Muscular Espinal és la malaltia que el mes passat va provocar la mort de l’Aran Molina Gómez, un nadó de Lloret de només vuit mesos.

Cursa per ajudar en Juanito, 2013
Cursa per ajudar en Juanito, 2013

Darreres Notícies

El club La Sansi organitza una cursa benèfica per la lluita contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal; és la malaltia que el mes passat va provocar la mort de l’Aran Molina Gómez, un nadó de Lloret de només vuit mesos. Des que els metges van diagnosticar la malaltia al nen, la població lloretenca s’ha bolcat per ajudar la família per recaptar diners per a la investigació d’una malaltia que per ara no té ni cura ni tractament.

Per això La Sansi ha decidit organitzat una cursa com les que va fer per ajudar altres nens malalts, com en Richi o en Juanito. En aquest cas, l’activitat benèfica es farà el 22 de març i el recorregut, de tres quilòmetres, és apte per a tothom, segons el president de La Sansi, José Luís Blanco.

Donat el ressò que ha tingut el cas de l’Aran i la solidaritat que han demostrat els lloretencs en reiterades vegades, Blanco creu que es pot arribar a les 1.500 inscripcions.

La participació a la cursa val cinc euros, que es destinaran de manera íntegra a la investigació de l’AME. A més, els participants rebran una samarreta, una beguda i una peça de fruita. Les inscripcions es poden fer a la pàgina web lasansiaran.com o bé, d’aquí a dues setmanes, al Puntet.

spot_img

El + Vist