9.9 C
Lloret de Mar

La Sansi vol organitzar una cursa a Mèxic per a catalans i espanyols

José Luís Blanco ha estat uns dies a la Riviera Maya per estudiar la proposta de cara a l'any que ve.

Blanco a la Riviera Maya
Blanco a la Riviera Maya

Darreres Notícies

El club La Sansi vol organitzar una cursa popular de 10 quilòmetres a Mèxic per a catalans i espanyols. El seu president, l’atleta José Luís Blanco, ha passat uns dies a la Riviera Maya per conèixer l’indret i l’hotel que allotjaria els participants.

servicios profesionales jimenez

La Sansi organitza moltes curses al llarg de l’any arreu de Catalunya i també en quatre comunitats autònomes espanyoles. La proposta d’anar fins a Mèxic, segons Blanco, és una bona oportunitat per potenciar el turisme esportiu.

Aquests dies, el lloretenc s’ha reunit amb la representant del departament de Qualitat de Mèxic i amb la representant de la Fundació Príncep Bahia. La idea és organitzar la Sansi el 2016. José Luís Blanco ha detallat que la voluntat és organitzar una cursa de 10 quilòmetres entre abril i juny i ben aviat per evitar la calor.

Si la proposta tira endavant, la Sansi oferirà als participants la possibilitat de comprar un paquet que, a banda del dorsal, inclourà el viatge, l’hotel i les excursions. Segons Blanco, de moment les sensacions són bones i sembla que serà fàcil arribar a una entesa.

spot_img

El + Vist