8 C
Lloret de Mar

‘La tornada a l’escola’ de la piscina municipal ofereix descompte per als nous abonats

L'equipament fa una campanya per captar nous socis, que podran inscriure's sense pagar matrícula i per només 10 euros el primer mes.

Una de les noves màquines del gimnàs
Una de les noves màquines del gimnàs

Darreres Notícies

La piscina de Lloret ja es prepara per a la nova temporada amb una nova campanya. L’anomenen La tornada a l’escola i es presenta amb una oferta en abonaments.

servicios profesionales jimenez

Consisteix en apuntar-se els mesos de setembre i octubre, però amb l’avantatge de no haver de pagar la quota al complet. En concret, en el primer mes hi haurà una rebaixa i només es pagaran 10 euros. El director de l’equipament, Ricard Salinas, detalla com és aquesta nova oferta i destaca que va destinada, en especial, a totes aquelles persones que encara no coneixen la piscina de Lloret.

Per tal de millorar l’oferta, Salinas destaca que han incorporat novetats per a la temporada, amb un augment de la maquinària i altres canvis que afectaran les classes dirigides i que arribaran a partir del mes d’octubre.

Segons Salinas, la piscina continua creixent i ja han superat els 2.500 abonats. A banda d’aquesta oferta, la setmana passada es van obrir les inscripcions per a les activitats complementàries que s’ofereixen des de l’equipament.

A més, recordem que fins al 7 de setembre està obert el campus d’estiu de la Piscina. Enguany, l’activitat ha comptat amb un increment considerable de participants, amb més de 100 nens i nenes al llarg de l’estiu.

spot_img

El + Vist