20.3 C
Lloret de Mar
La vacunació de la grip aquest any

La vacunació per la grip s’incrementa en un 34% a la Selva marítima i l’Alt Maresme

En l'àrea bàsica de Lloret-Tossa, la xifra total és de 5.391 vacunacions a població de risc, per les 3.304 de l'any passat.

La vacunació de la grip aquest any

Darreres Notícies

Les tres àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han administrat un 34% més de vacunes antigripals respecte a l’any 2019. En concret, en l’àrea bàsica de Lloret-Tossa, la xifra total és de 5.391 vacunacions a població de risc, per les 3.304 de l’any passat.

En el cas de l’àrea bàsica de Calella, s’ha arribat a les 2.608, mentre que a la de Malgrat-Palafolls la xifra de vacunacions és de 4.239. En total, s’han administrat 12.238 dosis, un 34,6% més respecte a l’any 2019, en què se’n van posar 9.090.

La doctora Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret-Tossa, assenyala que aquest any els grups de risc han estat més conscienciats a l’hora de vacunar-se.

Enguany, la vacuna de la grip s’ha administrat en equipaments municipals, que han cedit els Ajuntaments. En el cas de Lloret, recordem, s’ha dut a terme al Puntet. La campanya va començar el 15 d’octubre. A partir d’ara, les persones que encara no s’hagin vacunat i ho vulguin fer, hauran de demanar hora al seu CAP perquè se’ls administri.

spot_img

El + Vist