11.8 C
Lloret de Mar

L’Acadèmia Almudena Santisteban guanya nou medalles en la Final d’Espanya de dansa

Les lloretenques han pogut tornar amb una medalla d’or, set de plata i una de bronze, en la competició celebrada dies enrere a Tarragona.

Alumnes de l'acadèmia amb les copes i medalles
Alumnes de l'acadèmia amb les copes i medalles

Darreres Notícies

L’Acadèmia de dansa Almudena Santisteban, de Lloret de Mar, ha aconseguit nou medalles en la Final d’Espanya de dansa, celebrada dies enrere a Tarragona. Les lloretenques han pogut tornar amb una medalla d’or, set de plata i una de bronze.

Les alumnes amb les medalles
servicios profesionales jimenez

L’or el va aconseguir la ballarina Laia Guinart, de 15 anys, que també fer-se amb una medalla de plata. La resta de metalls els van obtenir Mariona González, Jiayun Lou Xing i Luciana Falagario. Totes elles van poder participar en aquesta cita gràcies al bon paper realitzat en l’anterior fase del Campionat d’Espanya.

Mariona González amb les medalles.

La directora del centre de dansa, Almudena Santisteban, valora els resultats de manera molt positiva. Assenyala que hi havia molta competència, però que les seves alumnes van saber-se defensar molt bé.

“Ho van donar tot, es van defensar molt bé, tenint en compte la competència brutal que hi havia, amb les millors d’Espanya”

Almudena Santisteban

Ara, l’Acadèmia ja prepara les cites programades pel mes de juny. La més immediata serà en una gala benèfica per lluitar contra l’AME.

spot_img

El + Vist