11.1 C
Lloret de Mar

L’acadèmia de ballet Sara Díaz obté 11 primers premis en un concurs argentí

ApasionArte, organitzat per una acadèmia argentina, s’ha dut a terme de manera telemàtica, amb la participació de diverses escoles americanes, en diferents modalitats i estils.

Una de les coreografies del ballet Sara Díaz, al concurs.
Una de les coreografies del ballet Sara Díaz, al concurs.

Darreres Notícies

Èxit total de l’Acadèmia de Ballet Sara Díaz, en la cinquena edició del concurs internacional ApasionArte. L’esdeveniment, organitzat per una acadèmia argentina, s’ha dut a terme de manera telemàtica, amb la participació de diverses escoles americanes, en diferents modalitats i estils.

L’acadèmia lloretenca Sara Diaz també ha format part de la cita i ha obtingut gran resultats, amb tretze primers premis en totes les tretze coreografies presentades. La Clàudia, mare d’una de les alumnes, destaca que s’ha reconegut “la tasca, la tècnica i les coreografies”.

A banda dels primers premis, l’Acadèmia també ha obtingut un reconeixement “especial en la categoria de fusió de trios per a tres de les nenes de juvenil”.

Aquests bons resultats arriben dies després de l’actuació de l’Acadèmia Sara Diaz en el Concurs Internacional de Dansa d’Argentina, en què el centre va obtenir premis en cinc de les seves coreografies.

spot_img

El + Vist