8.3 C
Lloret de Mar

La Fira de Nadal inclou l’actuació d’en Pau, del Club Super3

Pensat per fer gaudir els petits de la casa, el certamen inclourà un mercat amb una vintena de parades i tot tipus d’activitats, com tallers, cercaviles i actuacions musicals.

Cartell de la Fira de Nadal
Cartell de la Fira de Nadal

Darreres Notícies

Aquest pont de la Puríssima, Lloret de Mar respirarà aires nadalencs pels quatre costats. D’una banda, s’engegaran els llums decoratius als principals carrers del municipi i, de l’altra, la plaça de l’Església serà l’escenari de la Fira de Nadal que es durà a terme al llarg del cap de setmana.

Pensat per fer gaudir els petits de la casa, el certamen inclourà un mercat amb una vintena de parades i tot tipus d’activitats, com tallers, cercaviles, actuacions musicals i sobretot l’espectacle d’en Pau, del Club Super3. Vindrà dissabte a la tarda, a partir de les 7, en què explicarà el conte ‘El poble que estalviava aigua’.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, subratlla que han preparat la fira nadalenca amb l’objectiu “per atraure visitants i que la mainada s’ho passi d’allò més bé“.

La Fira de Nadal s’allarga tot aquest dissabte i diumenge, a la plaça de l’Església. El certamen es fa coincidir amb l’encesa dels llums, que enguany incorpora novetats en el disseny.

spot_img

El + Vist