2.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament anima tothom a participar als concursos de disfresses de Carnaval

Les inscripcions al concurs de disfresses al lloc de treball estan obertes fins al 21 de febrer a través del web municipal.

Cartell del Carnaval 2022
Cartell del Carnaval 2022

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa una crida a la població a participar als concursos de disfresses que s’organitzaran per Carnaval. Tot i que la gran rua no es podrà fer pel context de pandèmia, sí que es duran a terme els concurs de disfresses al lloc de treball i al carrer.

servicios profesionales jimenez

A través de la pàgina web municipal es poden consultar les bases. Pel que fa al lloc de treball, hi pot participar qualsevol establiment de la vila i el jurat valorarà tant el conjunt del local com les disfresses del personal i els elements d’ambientació. 

El concurs es farà divendres 25 de febrer, matí i tarda (10-13 i 16-19 hores), tal com ha explicat el regidor de Cultura i festes, Cristian Fernández, en dona més detalls.

“Animem a tothom que tingui ganes de Carnaval a participar i poder reprendre una mica de normalitat, en aquest sentit” 

Cristian Fernández

En aquest cas, el jurat visitarà cada establiment com a mínim una vegada durant l’horari comercial. El primer premi és de 430 euros; el segon, de 300 i el tercer, de 215. També hi ha una categoria de dependències municipals, amb un únic premi de 300 euros i una altra de llars d’infants, en què s’entregaran dos trofeus. Tots els participants de la categoria escolar rebran una subvenció de 120 euros.

Les inscripcions estan obertes fins al 21 de febrer, a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

En canvi, no cal inscripció prèvia per participar al concurs de disfresses al carrer, que es farà el dia després, dissabte 26 de febrer. En aquest cas, el jurat passejarà pel centre de Lloret, al matí, entre onze i dos quarts de dues, i allà mateix prendrà les dades dels participants.

“El jurat passarà pels carrers de la Vila, del Lleó, passeig Verdaguer, Plaça de la Vila, carrer Cervantes i també Sant Pere”

Cristian Fernández

Al concurs de disfresses al carrer s’hi pot participar de manera individual o bé en grup. Hi ha una categoria infantil, fins als 12 anys, i una altra de general.

Els premis del concurs infantil seran entrades a Port Aventura, mentre que en la categoria general el guanyador rebrà 300 euros; el segon classificat, 165 i el tercer, una caixa de cava.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer dilluns 28 de febrer.

spot_img

El + Vist