10.8 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament convida tots els veïns a assistir a l’Assemblea de Retorn dels Pressupostos Participats

Es farà aquesta tarda (19 hores) a la sala polivalent de la biblioteca i es presentaran tots els projectes que es portaran a votació la primera quinzena de juny.

Cartell de l'Assemblea de Retorn
Cartell de l'Assemblea de Retorn

Darreres Notícies

L’Ajuntament presentarà, aquesta tarda, les propostes que es portaran a votació la setmana que ve en el marc dels Pressupostos Participats. Es farà en el que s’anomena Assemblea de Retorn, que començarà a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca i que està oberta a tothom.

De les 57 propostes presentades arreu de Lloret, 40 passaran a la fase de votació. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que les propostes són molt variades i que les que s’han refusat és per motius tècnics.

Recordem que aquesta és la segona edició dels Pressupostos Participats i hi ha diverses novetats. Per exemple, que es fa una única assemblea de retorn per presentar les propostes de tot el municipi.

Una altra novetat és que les votacions duraran quinze dies, la primera quinzena de juny, que es podran fer de manera presencial o per internet i que, a banda dels veïns majors de 16 anys, també tindran dret a vot les persones que tinguin una segona residència a Lloret.

spot_img

El + Vist