22.6 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament demana precaució per falses revisions de gas

L’Ajuntament alerta la població que s’han tornat a detectar falses revisions de gas. Des de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Ciutadà, han rebut diferents persones que han avisat que algú s’havia presentat a casa seva advertint que calia fer una revisió del gas, quan no era cert. El regidor de Consum, Jordi Orobitg, ha explicat […]

Cartell OMIC
Cartell OMIC

Darreres Notícies

L’Ajuntament alerta la població que s’han tornat a detectar falses revisions de gas. Des de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Ciutadà, han rebut diferents persones que han avisat que algú s’havia presentat a casa seva advertint que calia fer una revisió del gas, quan no era cert. El regidor de Consum, Jordi Orobitg, ha explicat que el modus operandi moltes vegades és el mateix i consisteix en què les empreses entren una instància a l’Ajuntament per tenir el segell municipal i fan veure que són un servei del Consistori.

El regidor reconeix que no es pot dir que sigui una pràctica il·legal, però remarca que la voluntat d’aquestes persones és enganyar els ciutadans i, per tant, s’ha d’anar amb compte.

Orobitg ha deixat clar que tant per al gas com per a altres serveis bàsics, com són l’aigua, l’electricitat o la telefonia, no hi ha cap empresa que tingui el monopoli i, per tant, cada ciutadà és lliure de contractar a qui vulgui. Tot i així, en cas de dubte, el regidor demana als veïns que truquin a la policia.

spot_img

El + Vist