Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Cartell OMIC

L’Ajuntament demana precaució per falses revisions de gas

Cartell OMIC

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Ajuntament alerta la població que s’han tornat a detectar falses revisions de gas. Des de l’OMIC, l’Oficina Municipal d’Informació al Ciutadà, han rebut diferents persones que han avisat que algú s’havia presentat a casa seva advertint que calia fer una revisió del gas, quan no era cert. El regidor de Consum, Jordi Orobitg, ha explicat que el modus operandi moltes vegades és el mateix i consisteix en què les empreses entren una instància a l’Ajuntament per tenir el segell municipal i fan veure que són un servei del Consistori.

El regidor reconeix que no es pot dir que sigui una pràctica il·legal, però remarca que la voluntat d’aquestes persones és enganyar els ciutadans i, per tant, s’ha d’anar amb compte.

Orobitg ha deixat clar que tant per al gas com per a altres serveis bàsics, com són l’aigua, l’electricitat o la telefonia, no hi ha cap empresa que tingui el monopoli i, per tant, cada ciutadà és lliure de contractar a qui vulgui. Tot i així, en cas de dubte, el regidor demana als veïns que truquin a la policia.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica