13 C
Lloret de Mar
Menjador escolar

L’Ajuntament i el Consell Comarcal han atorgat 400 beques per a menjador escolar

Menjador escolar

Darreres Notícies

Gairebé 400 famílies de Lloret han rebut una beca per al menjador escolar dels seus fills. Els ajuts econòmics els entreguen el Consell Comarcal i l’Ajuntament, que a final de mes descompten de la factura de les famílies tres euros per cada dia que el nen ha dinat a l’escola.

El regidor d’Educació, Ignasi Riera, creu que és important atorgar aquestes beques, perquè la bona alimentació dels infants té un efecte directe en el seu rendiment escolar.

De les 397 beques atorgades, l’Ajuntament n’ha entregat 144, amb una partida de gairebé 30.000 euros. El regidor ha explicat que les famílies amb menys recursos presenten la sol·licitud al Consell Comarcal. L’ens adjudica les seves beques i entre els que no estan admesos, el Consistori ajuda els més necessitats.

D’altra banda, el regidor també ha comentat que s’han presentat set sol·licituds a la segona convocatòria de beques per cursar estudis superiors, com cicles formatius o graus universitaris. Ara s’haurà d’estudiar la demadna per veure si compleix els requisits per poder optar a l’ajuda. Segons Ignasi Riera, aquestes beques fomenten l’estudi dels adolescents.

A més, també s’estudiaran les sol·licituds denegades a la primera convocatòria, ja que alguns dels interessants han presentat reclamacions.

spot_img

El + Vist