13.2 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament estudia en quines zones de Lloret es podria ubicar un crematori

Una possibilitat és el terreny del Torrent de Mal Compàs, on hi havia l’antiga discoteca Pachá, tot i que els veïns de La Soleia s'hi oposen.

Terreny on es podria ubicar el crematori
Terreny on es podria ubicar el crematori

Darreres Notícies

L’Ajuntament estudia en quines zones del municipi es podria construir un crematori que donés servei als veïns del municipi i rodalies. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha explicat que hi ha una empresa interessada en instal•lar-ne un a la vila i ho veu amb bons ulls, tot i que insisteix que primer cal un estudi a fons per veure on es podria ubicar de manera que no afecti els veïns.

Una de les possibilitats que hi ha sobre la taula és el terreny del Torrent de Mal Compàs, on hi havia l’antiga discoteca Pachá. Els veïns de La Soleia, però, ja han mostrat les seves queixes amb una pancarta a l’entrada de la urbanització. Creuen que el nou equipament podria generar emanacions tòxiques per als veïns que viuen en uns habitatges a uns 300 metres.

El regidor, però, ha insistit en què es mirarà que el crematori no perjudiqui els veïns. Sobre terminis, ha apuntat que és molt complicat fixar-los, perquè és una empresa privada qui s’haurà d’encarregar de construir l’equipament.

L’empresa de serveis funeraris Mémora està interessada en construir el crematori a Lloret, que complementaria amb un tanatori, una sala polivalent per celebrar cerimònies i una zona verda.

spot_img

El + Vist