11.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament farà un nou ‘skate park’ on hi ha l’actual, per modernitzar-lo i millorar-ne la seguretat

Entre l'execució i la redacció del projecte, el consistori hi destinarà una mica més de 100.000 euros.

L'skate park, aquest matí
L'skate park, aquest matí

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà amb un nou skate park, més modern, complet i segur. Entre l’execució i la redacció del projecte, el consistori hi destinarà una mica més de 100.000 euros.

servicios profesionales jimenez

La nova instal·lació estarà situada en el mateix lloc on hi ha l’skate park actual, al costat de les pistes d’atletisme, a l’avinguda del Rieral. El regidor d’Esports, Joan Bernat, explica que és una petició de fa molts anys, per part dels practicants, però que ha presentat dificultats pel que fa al pressupost.

Una de les estructures, malmesa

Actualment, la zona ha quedat obsoleta i alguns elements estan malmesos pel pas del temps. Amb la remodelació, s’ampliarà el nombre d’estructures amb un paviment de formigó lliscant. Tot plegat, per fer-ho més atractiu i actualitzat, ja que l’espai no només l’utilitzen els usuaris de patins o monopatins, sinó que també hi són presents les bicicletes o les scooter freestyle.

Amb aquestes obres, a més, també es millorarà la seguretat, tant pels practicants com pels veïns que passegen pels voltants. Es col·locaran uns murs que rodejaran tot l’espai.

spot_img

El + Vist