17.1 C
Lloret de Mar
Només els serveis de neteja poden circular pel passeig

L’Ajuntament ha activat el Pla d’Emergències Local per la borrasca Glòria, però “la situació no és greu”

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, apunta que s'han pres totes les mesures de prevenció necessàries. La principal incidència és el tall del passeig.

Només els serveis de neteja poden circular pel passeig

Darreres Notícies

La borrasca Glòria, que afecta tot l’Estat espanyol, ha arribat també a Lloret de Mar, tot i que des de l’Ajuntament asseguren que la situació al nostre municipi no és greu. La principal afectació és el temporal marítim, que ha obligat a tallar el trànsit al passeig de Lloret, així com l’accés dels vianants a la platja i als camins de ronda, i també el passeig Ferran Agulló de Fenals.

Aquests talls han ocasionat alteracions en les línies de transport públic urbà. Així doncs, queden afectades les línies L11 i L12, que veuen modificat el seu recorregut; i s’anul·len les parades “Avinguda Amèrica”, “Platja de Fenals” i “Domènech Carles/Isidre Nonell” de la L11 i les parades “Sa Caleta”, “Museu del Mar”, “Ajuntament” i “Just Marlés” de la L12.

També cal destacar que, per seguretat, s’ha decidit tancar tots els equipaments esportius de Lloret de Mar , excepte la piscina, durant el dia d’avui, així que estaran tancats camps de futbol, pavellons i pistes d’atletisme.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, apunta que s’ha activat el Pla d’Emergències Local i que s’han pres totes les mesures de prevenció necessàries, tot i que es mostra tranquil i assegura que la incidència a Lloret és inferior a la d’altres municipis.

El regidor ha matisat que les mesures de prevenció es mantindran fins que acabi el temporal marítim i les fortes ratxes de vent, que poden arribar fins als 100 quilòmetres per hora.

Tot i que les previsions indiquen que la borrasca Glòria podria desaparèixer entre avui al vespre i demà al matí, a les comarques gironines es manté l’alerta fins dijous. Així que caldrà veure com evoluciona la situació en les properes hores. Per tant, el passeig de Lloret es mantindrà tallat segur les properes hores. I també s’ha hagut de tallar el passeig Ferran Agulló de Fenals pel creixement de la riera Passapera, que desemboca allà.

Els efectes a la platja de Fenals (NRLL)

Malgrat tot, tal com ha explicat el regidor, l’afectació ha estat baixa arreu del municipi, amb alguns arbres caiguts en diferents punts, algun banc trencat al passeig per l’impacte de les onades i algun desperfectes a la zona de Sa Caleta. Quan acabi el temporal, es farà balanç de tots els desperfectes.

Pel que fa a les escoles i instituts, Jordi Sais ha assegurat que les classes funcionen amb total normalitat i ha desmentit una informació falsa que corre per les xarxes socials.

El regidor ha assegurat que s’estan prenent totes les mesures per no haver de lamentar cap dany personal i, en aquest sentit, ha demanat prudència a tothom, sobretot a l’hora de fer fotografies al temporal marítim.

spot_img

El + Vist