9.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)
Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament va lliurar gairebé 2.600 carnets MOLL al llarg del 2020. Una xifra que el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, considera que és molt bona tenint en compte que l’activitat es va aturar durant uns mesos per la crisi sanitària.

servicios profesionales jimenez

En concret, es van tramitar uns 1.700 carnets de manera virtual i uns 890 presencialment. Les dues opcions són igual de vàlides i senzilles. Es pot sol·licitar a Can Saragossa, o bé a través de la pàgina web municipal.

Recordem que aquest carnet, creat l’any passat mateix i destinat als veïns del municipi, permet entrar gratuïtament als equipaments culturals que formen part del Museu Obert de Lloret (MOLL). Ara, amb el confiament municipal, és un bon moment perquè els veïns coneguin el patrimoni local.

El carnet MOLL permet l’entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista. I ara, a més, també permet gaudir de la recent estrenada exposició Lloret Zona Agrícola Km 0, ubicada a Can Saragossa.

spot_img

El + Vist