16 C
Lloret de Mar
Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

L’Ajuntament va lliurar gairebé 2.600 carnets MOLL al llarg del 2020. Una xifra que el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, considera que és molt bona tenint en compte que l’activitat es va aturar durant uns mesos per la crisi sanitària.

En concret, es van tramitar uns 1.700 carnets de manera virtual i uns 890 presencialment. Les dues opcions són igual de vàlides i senzilles. Es pot sol·licitar a Can Saragossa, o bé a través de la pàgina web municipal.

Recordem que aquest carnet, creat l’any passat mateix i destinat als veïns del municipi, permet entrar gratuïtament als equipaments culturals que formen part del Museu Obert de Lloret (MOLL). Ara, amb el confiament municipal, és un bon moment perquè els veïns coneguin el patrimoni local.

El carnet MOLL permet l’entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista. I ara, a més, també permet gaudir de la recent estrenada exposició Lloret Zona Agrícola Km 0, ubicada a Can Saragossa.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.