Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

L’Ajuntament va lliurar gairebé 2.600 carnets MOLL al llarg del 2020. Una xifra que el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, considera que és molt bona tenint en compte que l’activitat es va aturar durant uns mesos per la crisi sanitària.

En concret, es van tramitar uns 1.700 carnets de manera virtual i uns 890 presencialment. Les dues opcions són igual de vàlides i senzilles. Es pot sol·licitar a Can Saragossa, o bé a través de la pàgina web municipal.

Recordem que aquest carnet, creat l’any passat mateix i destinat als veïns del municipi, permet entrar gratuïtament als equipaments culturals que formen part del Museu Obert de Lloret (MOLL). Ara, amb el confiament municipal, és un bon moment perquè els veïns coneguin el patrimoni local.

El carnet MOLL permet l’entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista. I ara, a més, també permet gaudir de la recent estrenada exposició Lloret Zona Agrícola Km 0, ubicada a Can Saragossa.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.