34.4 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament homenatja Yasuji Fusano posant el seu nom al carril més ràpid de la Piscina

Així doncs, el carril número 5 s'anomena Yasuji Fusano, en homenatge al fundador del Club Natació Lloret i un dels impulsors de la piscina lloretenca.

Darreres Notícies

El carril número 5 de la Piscina de Lloret, el carril més ràpid, porta el nom de Yasuji Fusano. Amb aquest gest, l’Ajuntament ha volgut fer un homenatge a qui, probablement, ha ensenyat a nedar a més persones de tot el municipi.

Ell mateix està molt agraït d’aquest reconeixement, tot i que, amb la humilitat que el caracteritza, li sap greu que només porti el seu nom. En aquest sentit, reconeix que ell va posar la primera pedra per impulsar el Club Natació Lloret, però assegura que hi ha molta més gent implicada que ha treball molt al llarg d’aquests anys.

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Homenatge Fusano 2019″]

A Lloret, les primeres classes de natació que va fer Yasuji Fusano van ser a la piscina de l’hotel Anabel. Una iniciativa que va tenir molt d’èxit i que l’omplia molt.

L’homenatge de l’Ajuntament a Yasuji Fusano ha coincidit amb el cinquè aniversari de la piscina municipal. La coincidència amb el període electoral ha impedit organitzar la festa de celebració, però, tal com explica el director de la Piscina, Ricard Salinas, han volgut homenatjar a Fusano posant el seu nom al carril número 5.

Des del Club Natació Lloret, la presidenta, Olga Valls, només té bones paraules quan parla d’en Fusano i el defineix com el pare de tot.

L’homenatge s’ha fet aquest diumenge i s’ha complementat amb una exhibició de les noies de la natació sincronitzada.

spot_img

El + Vist